Bug #142

whmcs client area shows blank page

Added by Dave Ross over 6 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:Resolved Start date:18 Jan 2013
Priority:High Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:-
Target version:-

Description

I followed the instructions sent to me by your helpdesk and on the issues "Support #120"
I still get a blank page when clicking the "Open Ticket" link in the whmcs client area.

History

Updated by Amarjeet Kaur over 6 years ago

Hello Dave,

Please enable 'dispay errors' setting in your WHMCS admin panel to get the exact error.

Thank you,
Amarjeet Kaur

Updated by Dave Ross over 6 years ago

Do you mean "Enable Module Debug" under logging?

Updated by Dave Ross over 6 years ago

If so, I did and there is nothing in the module logs, activity logs, admin, logs, or anyplace I can see....

Updated by Dave Ross over 6 years ago

Don't know if it matters or not but we are running everything over HTTPS....

Updated by Amarjeet Kaur over 6 years ago

Hi Dave,

Please got to your WHMCS admin -> Setup -> General Settings.

Under it open 'Other' Tab. Please check 'Display Errors' checkbox to get exact PHP error.

Thank you,
Amarjeet Kaur

Updated by Dave Ross over 6 years ago

Fatal error: Uncaught exception 'kyException' with message 'HTTP error: 404' in /home/phead/public_html/cp/modules/support/kayako/API/kyRESTClient.php:195 Stack trace: #0 /home/phead/public_html/cp/modules/support/kayako/API/kyRESTClient.php(219): kyRESTClient->processRequest('/Base/Departmen...', 'GET', Array) #1 /home/phead/public_html/cp/modules/support/kayako/API/kyObjectBase.php(196): kyRESTClient->get('/Base/Departmen...', Array) #2 /home/phead/public_html/cp/modules/support/kayako/submitticket.php(40): kyObjectBase::getAll() #3 /home/phead/public_html/cp/submitticket.php(0): unknown() #4 {main} thrown in /home/phead/public_html/cp/modules/support/kayako/API/kyRESTClient.php on line 195

Updated by Amarjeet Kaur over 6 years ago

Hi Dave,

Can you please provide me your WHMCS and helpdesk FTP details to check this issue.
You can send me email at

Thank you,
Amarjeet Kaur

Updated by Dave Ross over 6 years ago

Amarjeet,
I just emailed you the access creds
Dave

Updated by Amarjeet Kaur over 6 years ago

Hello Dave,

The WHMCS issue is resolved at your end.

Please make sure while integrating WHMCS, you follow all instructions available in wiki section.

The issues at your end were:

1. The API URL in config file was wrong.
2. The template folder for WHMCS was not uploaded.

Thank you,
Amarjeet Kaur

Updated by Amarjeet Kaur over 6 years ago

  • Status changed from New to Resolved

Updated by Amarjeet Kaur over 6 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Updated by Mansi Wason over 5 years ago

  • Status changed from Closed to Resolved

Also available in: Atom PDF